صفحه اصلی
نقشه سایت
ورود اعضاء
العربیه
English
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۵ شهريور
دوباره تلاش کنید
!!!b1!!!
!!!b1!!!
صفحه اصلی
معرفی
معرفی کتابخانه
اهداف
رئیس
کارشناسان مرکز
کتابخانه نابینایان
جستجو در منابع
سامانه جستجو کتاب
سامانه آرشیو دیجیتال
سامانه جستجوی یکپارچه دانشگاه ها (باغ دانش)
سامانه فروش الکترونیکی کتاب
بانک های اطلاعاتی
بانک های اطلاعاتی پیوسته
بانک های اطالاعاتی دسترسی آزاد
لیست مجلات نامعتبر (مجلات یغماگر)
تازه های کتابخانه
تازه های خریداری شده
تازه های فهرست نویسی
نمایشگاه دائمی کتاب
مدیریت سبز
منابع
پایان نامه
کتاب های لاتین
کتاب های فارسی
سایر منابع
فرایند کتابخانه
سفارش کتاب
اهدا کتاب
شیمی آلی 3
ارسال شده در تاریخ
1400/09/09
ساعت
11:23
عنوان: شیمی آلی 3
عنوان به لاتین
مؤلف: محمد حسین عبدی اسکویی ؛ سید حسین حسینی
موضوع: شیمی آلی
خلاصه کتاب: کتاب حاضر مشتمل بر 8 فصل می باشد: فنلها، آریل هالیدها، آیفون انولات ها و انامینها – مشتقات دو عاملی، هیدروکربن های آروماتیک چند حلقوی جوش خورده، اوربیتالهای مولکولی و واکنشهای پریسیکلی، ترکیبات هتروسیکلی، کربوهیدراتها، آمینواسیدها و پروتئینها با استفاده از منابع معتبر علمی و متناسب با سرفصلهای شیمی آلی 3 مصوب شورای عالی برنامه ریزی وزرات علوم ، تحقیقات و فناوری در مقطع کارشناسی تدوین یافته است.
در هر فصل پس از تعریف و شرح موضوع، روش های نامگذاری، ذکر منابع طبیعی، روش های تهیه، خواص فیزیکی ، خواص شیمیایی به طور کامل و مفصل ذکر شده است و در بعضی از موارد به طور خلاصه به مسایل پزشکی و نقشی که در زندگی بشر ایفا می کنند اشاره شده است. در هر فصل پس از پایان هر بخش مثالی همراه با حل آن گفته شده تا مطلب بهتر و مفهوم تر در ذهن خواننده جای گیرتر شود و به دنبال آن مساله ای در رابطه با همان مطالب ، مورد بحث قرار گرفته است تا دانشجو با حل آن به موضوع تسلط یابد. در پایان هر کدام از فصل ها واکنش کلیدی با ذکر یک مثال توضیح داده شده است.
ناشر: دانشگاه الزهرا
شابک: 978-600-5002-07-2
سال نشر:1386
تعداد صفحات: 490
ارسال کننده:
تعداد بازدید:
736
تصاویر مرتبط:
برچسب ها
فیلم مرتبط
فیلم مرتبط
فیلم مرتبط
صوت
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
0
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن:
توضیحات
کد امنیت