۱۴۰۳ يکشنبه ۲۵ شهريور

رنگدانه‌های طبیعی

ارسال شده در تاریخ 1400/09/08
ساعت 09:22
رنگدانه‌های طبیعی

عنوان کتاب: رنگدانه‌های طبیعی
مولف: وی.کی اهلووالیا
مترجم: قدسی محمدی زیارانی ؛ پریسا غلامزاده ؛ واعظه فتحی واوسری
موضوع: رنگدانه های طبیعی موادی به شدت رنگی هستند که از گیاهان، حیوانات، میکروارگانیسم ها، گلسنگ ها، برخی حشرات و جانوران دریایی به دست می آیند.انواع مختلفی از رنگدانه های طبیعی در این کتاب مورد بررسی قرار گرفته اند که شامل کرومون ها، فلاوون ها، فلاوونون ها، فلاونول ها، ایزوفلاوون ها، چالکون ها، اورون ها، آنتوسیانیدین ها، زانتون ها، کویینون ها، کومارین ها، پیرول ها و کاروتنوییدها می شود.

استفاده از رنگدانه های طبیعی به عنوان رنگ خوراکی نیز مورد بررسی قرار گرفته شده است. مطالعه این کتاب به دانشجویان تحصیلات تکمیلی در رشته ی شیمی آلی، محققان بخش تحقیق و توسعه در صنایع شیمیایی توصیه می شود.
شابک: 978-622-6114-17-2
ناشر: دانشگاه الزهرا
تعداد صفحات: 190
تاریخ انتشار: 1397

ارسال کننده:
تعداد بازدید:308
تصاویر مرتبط:


    برچسب ها
    فیلم مرتبط
    فیلم مرتبط
    فیلم مرتبط
    صوت
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

    ارسال نظرات
    نام
    آدرس پست الکترونیکی شما
    شماره تلفن:
    توضیحات
    خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
    کد امنیت
    دانشگاه الزهرا
    تهران،ده ونک، میدان شیخ بهایی، درب شرقی دانشگاه الزهرا، جنب مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا ،ساختمان کتابخانه مرکزی
    centrallibrary.management[at]alzahra.ac.ir
    کدپستی : 1993891176 تلفن : 021-85692228
    فاکس :
    021-88041575