جلبک شناسی

مولف: حسین ریاحی
موضوع: جلبک شناسی--- جلبک ها
تاریخ انتشار: 1387
توضیحات: انگیزه‌ی مولف برای تدوین این کتاب، کمبود منابع و اطلاعات برای جلبک‌ها بوده است. از این رو به درخواست دانشجویان و کمک آنها جزوه‌های درسی جمع‌آوری و بصورت کتاب درآمد. این کتاب می‌تواند به عنوان یک منبع اولیه در درس جلبک‌شناسی مورد استفاده قرار بگیرد.

بحث فصل اول کتاب به خصوصیات جلبک‌ها، از جمله ساختمان سلولی، انواع تال، تولیدمثل، چرخه‌ی زندگی و طبقه‌بندی جلبک‌ها اختصاص دارد. فصل 2 الی 11 گروه‌های مختلف جلبک‌ها از جمله سیانوفیتا،کلروفیتا، اگلنوفیتا، داینوفیتا، کریپتوفیتا، زانتوفیتا، باسیلاریوفیتاف فیوفیتا و رودوفیتا را شامل می‌شود. فیتوپلانگتون‌ها و علف‌های دریایی، جلبک‌های آب شیرین و اهمیت اقتصادی جلبک‌ها در فصول بعدی توضیح داده شده‌اند.
شابک: 978-964-6366-08-4
انتشارات: دانشگاه الزهرا

تهران،ده ونک، میدان شیخ بهایی، درب شرقی دانشگاه الزهرا، جنب مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا ،ساختمان کتابخانه مرکزی
    centrallibrary.management[at]alzahra.ac.ir