غدد درون ریز مهره داران

مترجم: مهرزاد روغنی ؛ فخرالسادات مشعشع
موضوع: مهره داران--- هورمون شناسی
تاریخ انتشار: 1395
توضیحات: غدد درون ریز مهره داران در حالی چهارمین ویرایش خود را می گذراند که اطلاعات جدید فراوانی پس از ویراست سوم کتاب بدست آمده است. نویسنده در ضمن تدریس و تحقیق در زمینه غدد درون ریز به مدت چهل سال، حداکثر تلاش خود را برای بهبود هر چه بیشتر کتاب به عمل آورده است. این کتاب، اطلاعات جدید و سازمان یافته ای را برای تنظیم کننده های شیمیایی و نیز درک تولید، عمل و متابولیسم آنها در اختیار خوانندگان قرار می دهد. نیت نویسنده علاوه بر برانگیختن علاقه خواننده به جنبه های بالینی و یا محیطی غدد درون ریز، آن است که دانشجویان چنان دید وسیعی از این کتاب بیابند تا آنها را قادر سازد که با توجه به زمینه های اولیه خود، در یادگیری و تحقیق متکی به خود گردند. تمام حیوانات به نحوی تحت تاثیر مواد آلوده کننده شیمیایی قرار گرفته اند؛ و نمیتوان اثر آن را بر روی میکروارگانیسم ها، گیاهان، جمعیت بی مهرگان و نیز اثر این موجودات بر روی اکوسیستم طبیعی را نادیده گرفت. اگر این موارد به حال خود رها شوند، تخریب اکوسیستم طبیعی اجتناب ناپذیر خواهد بود.

شابک: 978-600-5002-88-1
انتشارات: دانشگاه الزهرا

تهران،ده ونک، میدان شیخ بهایی، درب شرقی دانشگاه الزهرا، جنب مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا ،ساختمان کتابخانه مرکزی
    centrallibrary.management[at]alzahra.ac.ir