روش های تجربی در زبان شناسی شناختی

مؤلف: مونیکا گونسالس - مارکس .ایرنه میتلبرگ - سیانا کولسن و مایکل جی اسپایوی
مترجم:گلشائی، رامین
موضوع:زبان شناسی
توضیحات: زبان‌شناسی شناختی، شاخه‌ای نوین از علم زبان‌شناسی است که زبان را در ارتباط با سایر قوای شناختی انسان مطالعه می‌کند.
در سال های اخیر، ارتباطات میان رشته ای میان زبان شناسان شناختی،
عصب‌شناسان و روان‌شناسان موجب شده که زبان‌شناسان شناختی به روش‌های نوین تجربی جهت مطالعه زبان و شناخت روی آورند.
این کتاب در نه فصل سازماندهی شده و به موضوعاتی چون روش‌های آزمایشی در زبان‌شناسی، آمار استنباطی در زبان‌شناسی شناختی تجربی، مطالعه فضاهای ذهنی از طریق ایمااشاره‌ها، مطالعه بازنمایی‌های ذهنی زبان، ردیابی چشم، مطالعه زبان در کودکان و مغزنگاری الکتریکی می‌پردازد.

کتاب"روش‌های تجربی در زبان‌شناسی شناختی" به‌عنوان منبع درس "روش‌های پژوهش در علوم شناختی زبان" برای دانشجویان رشته زبانشناسی شناختی در مقطع دکتری ترجمه شده و دانشجویان کارشناسی ارشد رشته زبان‌شناسی نیز می‌توانند از آن برای دروس "زبان‌شناسی شناختی" و "روش تحقیق در زبا‌ن‌شناسی" استفاده کنند.

این کتاب توسط دکتر رامین گلشائی، استادیار زبان‌شناسی (با تمرکز بر روان‌شناسی زبان و زبان‌شناسی شناختی) و عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا ترجمه و توسط سازمان سمت چاپ شده است.
تاریخ نشر:1398
تعداد صفحات:342
شابک: 9786000207533
انتشارات: سازمان مطالعه و تدوین سمت