خانواده درمانی کاربردی با رویکرد سیستمی

روان درمانی خانواده
جنبه های روانشناسی
خلاصه:
خانواده درمانی واژه‌ای است که به روش‌های کار با خانواده‌های دارای مشکلات زیستی،روانی و اجتماعی اطلاق می‌شود. خانواده درمانی به ویژه در جوامعی که فرهنگی خانواده – محور دارند (مانند ایران) می‌تواند کاربرد وسیعی داشته باشد و هچنین وضعیت جامعه ایران به عنوان جامعه‌ای که فرایند گذار را تجربه می‌کند و در آن نقش‌ها در حال دگرگونی هستند، توجهی جدی به خانواده درمانی را ضروری می‌سازد.

هدف کتاب خانواد درمانی کاربردی آشنا نمودن دانشجویان رشته‌های روان شناسی و مشاوره و نیز دستیاران روان پزشکی با مبانی نظری و تکنیک‌های مختلف خانواده درمانی با رویکرد سیستمی است. فصل پایانی کتاب، ابزار های مصاحبه، گزارش نویسی و نیز تهیه پروتکل خانواده را ارائه می‌کند.

تاریخ نشر:1388
978-964-6366-48-0 شابک:

ناشر: انتشارات دانشگاه الزهرا

تهران،ده ونک، میدان شیخ بهایی، درب شرقی دانشگاه الزهرا، جنب مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا ،ساختمان کتابخانه مرکزی
    centrallibrary.management[at]alzahra.ac.ir
    کدپستی : 1993891176 تلفن : 021-85692228