۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر

تبریک به سرآمدان آموزشی سال 1403 دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی

ارسال شده در تاریخ 1403/02/18
تبریک به سرآمدان آموزشی سال 1403 دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی

ویژه برنامه های دهه سرآمدی دانشگاه الزهرا (س)، با شعار " آموزش نوین و هدفمند، مهارت افزایی و اشتغال آفرین" 8 تا 17 اردیبهشت ماه 1403، به همت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار شد.
در بخش پایانی از سرآمدان آموزشی دانشگاه الزهرا تقدیر شد :
در بخش سرآمدان آموزشی دانشکده از  خانم دکتر الهه مرندی و خانم دکتر زهرا میرحسینی تقدیر شد.
در بخش گروههای آموزشی نیز از گروه اقتصاد : خانم دکتر زهرا عزیزی  و  از گروه مدیریت : خانم دکتر آمنه خدیور و از گروه علوم اجتماعی : خانم دکتر شراره مهدی زاده  تقدیرشدند.
در بخش کارشناسان برتر آموزشی خانم طیبه مومیوند ، کارشناس آموزش و تحصیلات تکمیلی گروه حسابداری تقدیر شد.
این موفقیت را به ایشان تبریک و تهنیت عرض نموده و آرزوی توقیق روز افزون ایشان را از درگاه ایزد متعال خواهانیم .
دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی

ارسال کننده:حاج موسی

گروه حقوق
     تهران،خيابان شيخ بهايي شمالي،درب شرقي دانشگاه الزهرا، ساختمان مصلي نژاد، دانشكده علوم اجتماعي و اقتصادي   كدپستي : 1993893973