گزارش نشست هم اندیشی گروه پژوهشی مطالعات هند دانشگاه الزهرا (س)

ارسال شده در تاریخ 1401/04/05
گزارش نشست هم اندیشی گروه پژوهشی مطالعات هند دانشگاه الزهرا (س)

نشست هم اندیشی گروه پژوهشی مطالعات هند دانشگاه الزهرا (س) در روز چهارشنبه 1 تیرماه 1401 برگزار شد

گروه پژوهشی مطالعات هند دانشگاه الزهرا (س) در روز چهارشنبه 1 تیرماه 1401 در ساعت 11:30 الی 13:00 با حضور 30 نفر از علاقمندان به صورت مجازی و حضوری جلسه ای را در باب برنامه ریزی ها و اهداف کوتاه مدت و بلند مدت این گروه برگزار نمود. در این جلسه دکتر حجت اله جوانی مدیر گروه  پژوهشی مطالعات هند دانشگاه الزهرا (س) با توجه به تجربیات ارزشمندی که ایشان از تحصیل و زندگی در کشور هند داشتند هدف از تشکیل این گروه را اینگونه بیان کردند: کشور ایران و هند از دیرباز روابط فرهنگی و تجاری با یکدیگر داشته اند فلذا گروه پژوهشی مطالعات شبه قاره هند با هدف شناخت ظرفیت های دینی، تاریخی و فکری در حوزه ادیان و عرفان، فلسفه و تاریخ این شبه قاره و به منظور افزایش تعاملات علمی و پژوهشی با دانشگاه های خارج و داخل کشور تاسیس شده است.
در ادامه  این نشست اعضای گروه معرفی   فعالیت های انجام شده از تاسیس گروه تا کنون و راه های ارتباطی گروه برای حاضرین تشریح شد.

گروه پژوهشی مطالعات هند دانشگاه الزهرا (س) در سال 1399 با مشارکت خانم دکترزهره توازیانی، خانم دکترشهناز شایانفر، خانم دکترنوری سادات شاهنگیان، خانم دکترلیلا هوشنگی و خانم دکترفریبا پات  با ریاست آقای دکترحجت اله جوانی تشکیل شد.

تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان مرکزی، معاونت پژوهش و فناوری کدپستی : 1993893973
    تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
     india@alzahra.ac.ir