حضور آقای دکتر حجت الله جوانی در مراسم روز جهانی زبان هندی در دانشکده زبان های خارجی دانشگاه تهران

ارسال شده در تاریخ 1402/10/24

در روز چهارشنبه 20 دیماه 1402 آقای دکتر حجت الله جوانی در مراسم روز جهانی زبان هندی در دانشکده زبان های خارجی دانشگاه تهران شرکت کردند.
در این مراسم ریاست محترم دکتر علوی و با همراهی نیکوی جناب دکتر وفایی توانستند از کتابخانه و لابراتوار زبان چینی در دانشکده دیدار کنند و با توضیح‌های این عزیزان، اطلاعات خوبی در این زمینه حاصل شد.
ایشان بیان فرمودند که مساعدت کامل از ناحیه کشور چین در تجهیز کتابخانه صورت گرفته است و تعداد 7 استاد چینی برای آموزش زبان چینی به دانشگاه تهران آمده اند. جالب بود که همین تجهیزات در خصوص آموزش زبان کره ای از طرف کشور کره در دانشکده زبان‌های خارجی انجام شده بود و حتی طراحی آن هم مطابق الگوی کره ای بود.

• 1_0
  • 2_0

تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان مرکزی، معاونت پژوهش و فناوری کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+