برگزاری بزرگداشت دکتر اجتهادی، استاد بازنشسته گروه تاریخ

ارسال شده در تاریخ 1403/01/25
برگزاری بزرگداشت دکتر اجتهادی، استاد بازنشسته گروه تاریخ

مراسم بزرگداشت دکتر اجتهادی، استاد بازنشسته گروه تاریخ در روز دوشنبه مورخ 25 فروردین 1403 در سالن حافظ دانشکده ادبیات با حضور رئیس دانشکده، سرکار خانم دکتر مباشری، استادان گروه تاریخ و جمعی از دانشجویان تاریخ در فضای صمیمی برگزار شد. در ابتدای جلسه دکتر ولوی ضمن خیر مقدم به حاضران، شرحی از ویژگیهای شخصیتی و علمی دکتر اجتهادی بیان کردند. سپس دکتر اجتهادی ضمن تشکر از برگزاری این نشست، مباحث علمی برای توجه دانشجویان به تحقیق و پژوهش در حوزه های مهم تاریخی مطرح کردند و حاضران را به مجاهدت و کوشش علمی تشویق نمودند. پس از آن مدیر گروه تاریخ، جناب آقای دکتر نوروزی ضمن بیان اهمیت برگزاری چنین نشست هایی، پیشنهاد ایجاد مرکز مفاخر دانشگاه برای جمع آوری خاطرات استادان پیشکسوت دانشگاه دادند که با استقبال رئیس محترم دانشکده مواجه شد. پس از آن سرکار خانم دکتر مباشری ضمن اشاره به جایگاه علمی دکتر اجتهادی و تشکر از گروه تاریخ برای حفظ احترام به پیشکسوتان، خواستار تداوم و استمرار چنین نشست هایی شدند.

• برگزاری بزرگداشت دکتر اجتهادی، استاد بازنشسته گروه تاریخ_0
  • برگزاری بزرگداشت دکتر اجتهادی، استاد بازنشسته گروه تاریخ_1