برگزاری ژوژمان گروه صنایع دستی

ارسال شده در تاریخ 1403/04/21
برگزاری ژوژمان گروه صنایع دستی

به همت گروه صنایع دستی دانشکده هنر و در راستای برگزاری آزمون دروس کارگاهی و عملی دانشجویان این گروه در پایان نیمسال دوم 403-1402، یک جلسه ژوژمان تجمیعی در روز سه شنبه 12 تیرماه برگزار شد که در این ژوژمان مجموع پروژه های نهایی دانشجویان در دوره های عمومی و تخصصی اعم از گرایش چوب، فلز و سفال به نمایش گذاشته شد. جمعی از اساتید و مسئولان محترم دانشکده هنر نیز از این آثار بازدید به عمل آوردند از جمله :
خانم دکتر خیر¬اندیش معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، آقای دکتر عابدینی معاون پژوهشی و اجرایی، خانم دکتر غزالی مدیر گروه صنایع دستی، خانم دکتر داوری مدیر گروه طراحی پارچه و لباس، خانم مهندس هنربخش مدیر گروه طراحی صنعتی، اساتید هیئت علمی گروه صنایع دستی آقایان دکتر مدهوشیان و دکتر عسکری، خانم¬ها دکتر رحمان¬پور، دکتر پورصالحی دکتر احتشامی و سایر اساتید محترم مدعو خانم¬ها چنانه، علیاری، حسینی، یوسفی، آقای حمزه¬ئیان، آقای نبی¬پور، خانم مقدم، خانم کزازی کارشناس آموزش و چند تن از دیگر همکاران و اعضای محترم دانشکده هنر.

گروه صنایع دستی
     تهران،خیابان شیخ بهایی -میدان شیخ بهایی-دانشگاه الزهرا -دانشکده هنر کدپستی : 1993893973
    تلفن : 85692525-88035801 فاکس : 88035801
     art[at]alzahra.ac.ir