دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا

اولین وبینار علمی در هفته پژوهش گروه پژوهشی مطالعات میان رشته‌ای قرآن و حدیث دانشگاه الزهرا

در هفته پژوهش روز 16 آذر ماه برگزار شد: وبینار علمی اول: روش تحلیل گفتمان در تبیین آموزه‌های دینی توسط سرکار خانم فرشته معتمد لنگرودی

در هفته پژوهش روز 16 آذر ماه در وبینار علمی «روش تحلیل گفتمان در تبیین آموزه‌های دینی» توسط سرکار خانم فرشته معتمد لنگرودی؛  بصورت مجازی برگزار شد.
ایشان با بیان اینکه این روش یکی از روش‌های تحقیق کیفی است که متن مورد بررسی قرار می‌گیرد زیرا در بحث قرآن و حدیث هم ما بیشتر با متن کار داریم این روش را انتخاب کرده‎‌ایم، گفتند: در این تحلیل، ابعاد زبانی و بافت موقعیتی و فکر و ایدئولوژی اصلی در پشت متن، مورد بررسی و کنکاش قرار می‌گیرد و قدرت یک متن در این تحلیل بحث می‌شود که البته در قرآن و حدیث ما به دنبال این موضوع نیستیم و این مرز ممیزه با تحلیل گفتمانی مدنظر برخی از اندیشمندان غربی است.

#الزهرا_در_رسانه
#گروه_پژوهشی_در_رسانه
#خبرگزاری_ایکنا

تاریخ:
1402/09/21
تعداد بازدید:
منبع:

فلسفه و حکمت اسلامی
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
 theology@alzahra.ac.ir