برگزاری اولین جلسه شورای اعضای جدید انجمن علمی فلسفه و حکمت اسلامی دانشگاه الزهرا (س)

دانشکده الهیات گروه فلسفه و حکمت اسلامی

اولین شورای اعضای جدید انجمن علمی فلسفه و حکمت اسلامی دانشگاه الزهرا (س) در تاریخ دهم مهرماه با استاد مشاور انجمن علمی گروه سرکار خانم دکتر شایان­فر، برگزار شد.

محوریت اصلی جلسه مذکور به آشنایی و معرفی رویکرد صحیح برنامه­ های انجمن علمی فلسفه و حکمت اسلامی اختصاص داشت و طراحی اجمالی برای فعالیتهای فصل پاییز، مطرح شد.

در این جلسه اهمّ فعالیت های علمی از جمله مناظره و نقد علمی، هم‌اندیشی و نشست های تخصصی، مطالعات و پژوهش های علمی، نشر و ترویج یافته های علمی، فعالیت های کمک آموزشی مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و به برنامه­ریزی برای برخی مصادیق و عرصه­های فعالیت انجمن‌ها و اتحادیه‌های انجمن‌های علمی به شرح ذیل پرداخته شد:
* برگزاری دوره های آموزشی تکمیلی، تقویتی و تشکیل کارگاه های تخصصی
* برگزاری و همکاری در اجرا و شرکت در جشنواره‌ها، کنفرانس‌ها و مسابقات علمی گوناگون
* تولید و انتشار نشریه علمی، نشریات الکترونیکی، کلیپ­های علمی ‌آموزشی و پادکست­های فلسفی
* برنامه ریزی و اجرای بازدید های علمی
* اطلاع رسانی کلیه فعالیت‌های مرتبط با اهداف انجمن در سایت دانشکده
* حمایت و تشویق مادی و معنوی از ابتکارات، خلاقیت‌های علمی و فعالیت‌های پژوهشی دانشجویان فلسفه

امید است با اتکا به توان و اراده اعضای انجمن علمی فلسفه و حکمت اسلامی، عملکردی علمی‌- تخصصی در جهت رشد و هم‌افزایی صورت گیرد.

تاریخ:
1401/07/12
تعداد بازدید:
منبع:

فلسفه و حکمت اسلامی
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
 theology@alzahra.ac.ir