۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر

گزارش کارگاه مشاور تحصیلی مقدماتی

ارسال شده در تاریخ 1402/08/29
گزارش کارگاه مشاور تحصیلی مقدماتی

از آنجایی که عدمتا مطالب به صورت تیوری و نظری بیان می شود، ممکن است افراد و مشاوران در حیطه کاربرد این تیوری ها دچار مشکل شوند و نتوانند به صورت عملی آن ها را اجرا کنند ، بنا براین تصمیم به برگزاری کارگاهی علمی و کاربردی در زمینه تربیت مشاور تحصیلی و به صورت مفدماتی،گرفتیم.

سر فصل های کارگاه به شرح زیر است:

1- اهمال کاری (در این بخش به بیان نظریه آلبرت الیس پرداخته شد. همچنین علل وجود اهمال کاری و راه های رفع آن را بررسی شد و و در نهایت چند تکنیک عملی و کاربردی برای بهبود اهمال کاری ارایه داده شد.)

2 - برنامه ریزی (در این بخش نحوه هدف گزاری توضیح داده شد، ویژگی های یک برنامه خوب بررسی شد و چندین روش مطالعه اثر بخش و مفید و نیز خلاصه نویسی ارایه داده شد.)

3- مدیریت زمان

این کارگاه توسط گروه روانشناسی تربیتی با همکاری انجمن علمی دانشجویی روانشناسی تربیتی معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه الزهرا(س)، در روز دوشنبه 29 آبان، ساعت 15 الی 17 در مکان دانشکده روانشناسی دانشگاه الزهره(س) به صورت حضوری برگزار شد.

تعداد بازدید:1900

انجمن روانشناسی تربیتی
    تهران،خیابان ده ونک، روبروی درب اصلی دانشگاه‌الزهرا(س)، دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی
    کدپستی : 1993893973