۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر

تجلیل از برگزیدگان فراخوان تدوین سرفصل‌های آموزشی هوش مصنوعی

ارسال شده در تاریخ 1403/06/28
تجلیل از برگزیدگان فراخوان تدوین سرفصل‌های آموزشی هوش مصنوعی

آیین تجلیل از برگزیدگان فراخوان تدوین سرفصل‌های آموزشی هوش مصنوعی در رشته‌های دانشگاهی با  حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌ بنیان رئیس‌جمهور در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
در این مراسم که با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، خیاطیان رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، بهروز مینایی دبیر ستاد هوش مصنوعی و شقایق حق‌جوی جوانمرد رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و جمعی از استادان دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد، از 50 طرح برگزیده در حوزه فنی مهندسی، علوم پزشکی، علوم پایه، کشاورزی و علوم‌انسانی تجلیل شد.
دراین آیین ازاستاد گرانقدر ،جناب آقای دکتررحمانی به عنوان برگزیده بخش علوم انسانی (طرح هوش مصنوعی در حسابداری)  تقدیرشد.
این انتخاب شایسته را  تبریک عرض نموده ، سلامت وتداوم موفقیت های علمی ایشان را از خداوند متعال خواستاریم.
دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی

ارسال کننده:حاج موسی
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_economics_block1761
 تهران،خيابان شيخ بهايي شمالي،درب شرقي دانشگاه الزهرا، ساختمان مصلي نژاد، دانشكده علوم اجتماعي و اقتصادي   كدپستي : 1993893973