۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر

ارسال شده در تاریخ 1401/05/03

برگزاری نشستی به میزبانی آقای دکتر حسین راغفر در اول مرداد ماه و شرکت نساجی بروجرد در دانشگاه الزهرا ، با حضور آقای دکترعلی رحمانی ، آقای مهندس اعلایی مدیرعامل شرکت نساجی بروجرد ،آقای مهندس حسین آبادی مدیر بخش دوزندگی شرکت نساجی بروجرد ، آقای دکتر پیمان ولی پور مدیر تحقیق و توسعه شرکت نساجی بروجرد و همچنین خانم دکتر فربد و مونسی از دانشکده هنر در این جلسه حضور داشتند و در خصوص طراحی لباس، طراحی سرویس خواب، آموزش نیروی انسانی و همچنین بحث هایی در رابطه با تامین مالی و اقتصادی و ارائه خدمات تخصصی در این حوزه مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

ارسال کننده:حاج موسی
tempShow
 تهران،خيابان شيخ بهايي شمالي،درب شرقي دانشگاه الزهرا، ساختمان مصلي نژاد، دانشكده علوم اجتماعي و اقتصادي   كدپستي : 1993893973
تلفن : 982188058491+ فاكس : 982188047862+