۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر

برگزاری سومین روز از مجموعه نشست های مجازی « راهکار و چالش های آموزش مجازی در شهر و روستا»

ارسال شده در تاریخ 1399/10/02

برگزاری سلسله نشستهای مجازی « راهکار و چالش های مجازی در شهر و روستا »
در قالب چهار محور از 30 تا 3 دی ماه سال 99
محور سوم " آینده دانشگاه و سرمایه انسانی در دنیای پرتحول کنونی "
زمان : 2 دی ماه از ساعت 14 الی 17

موارد و موضوعات مطرح شده در این نشست به طور مختصر به شرح ذیل بیان می گردد.
تحول کیفیت آموزش و پرورش و تحولات پیش رو دانشگاهها، موجب شکل گیری مدلهای نوآوری شبکه سازی، توسعه همکاریهای ملی و بین المللی، سرمایه انسانی در دنیای پر تحول کنونی و پرورش دانش آموختگان با اخلاق، آرمانگرا، خلاق، فعال، خطر پذیر... گردد.
و همچنین در ادامه سخنرانی گفته شد در اوضاع بحران کرونا باید مشارکت علمی وجود داشته باشد. اساتید محترم در هر رشته علمی که هستند از تخصص خود در این دوره برای خدمت به جامعه استفاده و به کار گرفته شود.
امروزه با توجه به تحولات بزرگ علمی، جهت عدم عقب ماندگی، باید تحولات عظیمی در نظام آموزشی با توجه به ویژگی های فرهنگی و ارزشهای اخلاقی هر کشور از سطوح ابتدایی تا آموزش عالی بوجود آید.
در بخش صنعت باید به سمت دانش بنیادها حرکت کرد. تغییر در صنعت زمان بر است باید با مقاومت و صبر همراه باشد. این تغییرات حدود یک نسل به طول می انجامد دانشگاهها در این زمینه می توانند موثر و همگام با حوزه صنعت جامعه باشند.

سخنرانی آقای دکتر توفیقی رییس محترم پژوهشگاه صنعت نفت، عضو پیوسته فرهنگستان علوم و رئیس جمعیت توسعه علمی ایران

سخنرانی دکتر سمنانیان
مشاور دبیرکل شورای عالی علوم تحقیقات و فناوری

سخنرانی آقای دکتر راغفر استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا