بازدید از آماده‌سازی دانشگاه جهت ورود نودانشجویان و نیز افتتاح و رونمایی پروژه‌های عمرانی زیرساختی و فناوری دانشگاه

ارسال شده در تاریخ 1403/07/01

همزمان با عید بزرگ میلاد پیامبر و گرامیداشت هفته دفاع مقدس رئیس دانشگاه الزهرا(س) سرکار خانم دکتر ناظم بکایی به همراه هیئت رئیسه، برخی روسای دانشکده‌ها و جمعی از مدیران دانشگاه در روز شنبه 31 شهریور ماه 1403، از فضای دانشگاه که جهت ورود دانشجویان آماده شده دیداری داشتند و در ادامه از روند پیشرفت پروژه‌های عمرانی زیرساختی و فناوری دانشگاه بازدید نمودند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س)؛ در این مراسم رئیس دانشگاه در حوزه زیرساختی وعمرانی با اشاره به چند اقدام اساسی همچون تهیه و تکمیل طرح جامع فضای کالبدی دانشگاه الزهرا(س) در افق 20 ساله، احداث مجموعه‌های جدید ، بازسازی فضاهای مورد نیاز، تعمیرات ابنیه و مکان‌ها، بهسازی و ساماندهی تاسیسات سرمایشی و گرمایشی، تعمیرات ابنیه و ساختمان‌های خوابگاه‌ها به توضیحات تکمیلی پرداختند. در ادامه دکتر ناظم بکایی به همراه هیئت‌رئیسه و مدیران دانشگاه و رؤسای دانشکده‌ها از برخی پروژه‌های آماده‌شده مانند ساختمان مرکزی، مهدکودک، موتورخانه تجمیع شده( فیزیک- شیمی، ادبیات، ابن سینا)، مجموعه خوابگاه‌های فرزانگان، ساختمان دانشکده علوم زیستی، استخر جنب ساختمان ابن سینا، نمای درب شرقی دانشگاه، فاز اول مجتمع آزمایشگاهی تحقیقاتی (علوم پایه و فنی)، سالن موزه آرشیو و تالار افتخارات بازدید و آنها را افتتاح نمودند.
در پایان به یمن ولادت پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) مراسم کلنگ‌زنی مجتمع کلاسی ابوریحان به منظور رفع مشکل کمبود فضای آموزشی دانشگاه انجام شد .این مراسم با دعا برای موفقیت‌های بیشتر و انجام کارهای‌ عظیم دیگر در دانشگاه الزهرا(س) و با قدردانی و سپاس از همه عوامل دست اندرکار این پروژه‌ها پایان یافت.

• bazdid_0
  • bazdid_1
  • bazdid_2
  • bazdid_3
  • baz2_0

تلفن: 982188044040+
فاکس: 982188035187+
رایانامه:pr[at]alzahra.ac.ir
آدرس: تهران، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا ( س )
کدپستی: 1993893973
logo-samandehi
کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال برای دانشگاه الزهرا محفوظ است.