بازدید رئیس و هیأت رئیسه دانشگاه الزهرا (س) از دانشکده فیزیک دانشگاه

ارسال شده در تاریخ 1403/03/13
بازدید رئیس  و هیأت رئیسه  دانشگاه الزهرا (س) از دانشکده فیزیک دانشگاه

دکتر ناظم بکایی رئیس دانشگاه الزهرا(س) به همراه هیأت رئیسه دانشگاه، روز یکشنبه 13 خرداد 1403 از دانشکده فیزیک دانشگاه بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س)، در این بازدید که ازساعت 11:15 تا 13:30به طول انجامید، ریاست دانشگاه و هیأت همراه، ضمن بازدید از فضای دانشکده با اعضای هیأت علمی دانشکده فیزیک به گفتگو پرداختند.
در ابتدا ریاست دانشکده فیزیک دکتر مسعودی به معرفی گروه های آموزشی، هیأت رئیسه و استادان دانشکده پرداخت و در ادامه با ارائه گزارشی از وضعیت آزمایشگاه های پژوهشی و آموزشی، خروجی های پژوهشی، طرح های بنیادی و کاربردی در حال اجرا، کتاب های بین المللی تألیف شده، همکاری های بین المللی، تعداد دانشجویان پسادکتری، تعداد دروس و آزمایشگاه های سرویس دهنده ، رویدادها و ایده های دریافت شده ، مجلات و ... اطلاعات مفصل تری ارائه نمود.
در ادامه این نشست استادان و اعضای هیأت علمی دانشکده فیزیک به بیان درخواست ها ، مشکلات موجود و راه حل مورد نظر خود پرداختند.
دکتر ناظم بکایی با قدردانی از اقدامات انجام گرفته برای توسعه و اعتلای دانشکده فیزیک دانشگاه ، خاطرنشان کرد: امید است دانشکده فیزیک با حضور استادان توانمند و صاحب نظر گامی مهم برای جهش علمی و ارتقای رتبه بندی دانشگاه و همچنین ارتباط بیشتر با صنعت و جامعه بردارد.
رئیس دانشگاه الزهرا(س) با اشاره به پروژه در حال ساخت "مجتمع آزمایشگاهی تحقیقاتی علوم پایه" و مشارکت علمی ، پژوهشی فعال دانشکده های فیزیک، شیمی و مهندسی برای فضای تحقیقاتی پیش رو بیان داشتند :
"هویت مستقل حق علوم پایه است البته باید در نظر داشت علاوه بر اقداماتی که برای پیشبرد اهداف کلان دانشگاه در حال اجراست باید از امکانات موجود نیز بهره جست و به پیشرفتهای مورد انتظار رسید"
دکتر ناظم بکایی در ادامه تأکید داشتند با توجه به اینکه برای رسیدن به نقشه راه علمی ترسیم شده باید تدوین برنامه سوم راهبردی در افق 5 و 10 ساله در دانشگاه آغاز شود از صاحب نظران و مسئولین دانشکده فیزیک دعوت نمودند تا برای رسیدن به یک برنامه راهبردی تحول آفرین اهداف 5 و 10 ساله دانشکده فیزیک را تدوین نمایند .

پیوند خبر

تلفن: 982188044040+
    فاکس: 982188035187+
    رایانامه:pr[at]alzahra.ac.ir