درخشش نام دو عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا(س) در میان اعضـای هیئت علمی نمونـۀ کشـوری سال 1401-1400

ارسال شده در تاریخ 1402/02/12

در سی‌امین آیین نکـوداشت اعضـای هیئت علمی نمونـۀ کشـوری سال 1401-1400 که امروز (سه‌شنبه 12 اردیبهشت) در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، دکتر قدسی محمدی زیارانی و دکتر نسرین سلطانخواه از اعضای هیئت علمی دانشگاه الزهرا(س) در فهرست 52 استاد نمونه کشوری قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، سی‌امین آیین نکـوداشت اعضـای هیئت علمی نمونـۀ کشـوری سال 1401-1400 بـا حضـور دکتر زلفی‌گل وزیر علـوم، تحقیقات و فناوری، معاونین، رؤسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عـالی و پژوهشـی و شخصـیت‌های علمی و فرهنگی کشور همزمان با روز گرامیـداشت مقام معلم و سالروز شـهادت اسـتاد مطهری در سالن ابوریحان دانشـگاه شـهید بهشتی برگزار شد.
در این مراسم دکتر قدسی محمدی زیارانی استاد رشته شیمی آلی و دکتر نسرین سلطانخواه حقیقی استاد رشته ریاضی دانشگاه الزهرا به عنوان اعضـای هیئت علمی نمونـۀ کشـوری سال 1401-1400 انتخاب و تقدیر شدند.
دکتر محمدی زیارانی دارای مدرک دکترای شیمی آلی از دانشگاه لاوال کانادا است. وی در سال 2020 به عنوان دانشمند پراستناد یک درصدبرتر بر اساس گزارش ESI معرفی شد.
دکتر سلطانخواه با مدرک دکتری ریاضی دانشگاه صنعتی شریف از سال 88 تا 92 معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و ریاست بنیاد ملی نخبگان را عهده‌دار بوده است. همچنین از سال 93 تاکنون نیز به عنوان مشاور دبیر و رئیس کمیسیون نخبگان و آینده نگاری علم و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی فعالیت می‌کند.
 روابط عمومی به نمایندگی از جامعۀ علمی دانشگاه الزهرا(س)، ضمن عرض تبریک به نامبردگان، سلامتی و توفیقات روزافزونشان را از درگاه خداوند متعال آرزومند است.

سامانه اعضای هیات علمی دکتر سلطانخواه

گالری تصاویر

تلفن: 982188044040+
    فاکس: 982188035187+
    رایانامه:pr[at]alzahra.ac.ir
    آدرس: تهران، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا ( س )
    کدپستی: 1993893973
    logo-samandehi
    کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال برای دانشگاه الزهرا محفوظ است.