پیام ریاست دانشگاه الزهرا(س) به مناسبت گرامیداشت روز معلم

ارسال شده در تاریخ 1402/02/11
پیام ریاست دانشگاه الزهرا(س) به مناسبت گرامیداشت روز معلم

بسم الله الرحمن‌الرحیم

هر ساله فرارسیدن روز معلم یادآور ایثار، مجاهدت و تلاش بزرگانی است که پویایی اندیشه‌شان در جای جای این سرزمین طنین‌انداز است . از این روی نقش بی بدیل معلم و استاد در تعالی علم و دانش، تربیت نخبگان، توسعه و پایداری کشور در همه ادوار شایسته تکریم و سپاس است.
در این برهه حساس برای رهایی از فتنه دشمنان قسم خورده ای که اینبار جوانان و به ویژه زنان و دختران ما را نشانه رفته اند، باید با عزمی الهی و جهادگونه، ضمن امیدآفرینی، تقویت روحیه خودباوری و به ثمر رساندن استعدادهای جوانان این مرز و بوم، بیش از پیش نقش‌آفرینی کنیم و با توجه به تاکید رهبر انقلاب، حضرت ایت الله خامنه ای (مدظله) بتوانیم حرکت با نگاه به افق دوردست را به دانشجویانمان بیاموزیم و از آنان مغزهای متفکر، مومن و انقلابی؛ مدیران سیاسی، محققین؛ فعالان سیاسی و رسانه ای برای فردای ایران اسلامی پرورش دهیم.
اینجانب ضمن گرامیداشت مقام شامخ استاد علامه شهید علامه مرتضی مطهری (ره)، هفته و روز معلم را به همه استادان فرهیخته دانشگاه الزهرا(س)تبریک گفته ، تلاش صادقانه تلاشگران این دانشگاه را ارج می نهم. توفیق و سلامتی همگان را از درگاه احدیت در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) خواستارم.

زهرا ناظم بکائی
رئیس دانشگاه الزهرا(س)
دوازدهم اردیبهشت 1402

تلفن: 982188044040+
    فاکس: 982188035187+
    رایانامه:pr[at]alzahra.ac.ir
    آدرس: تهران، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا ( س )
    کدپستی: 1993893973
    logo-samandehi
    کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال برای دانشگاه الزهرا محفوظ است.