همایش روزی با دانشگاه الزهرا (س)

ارسال شده در تاریخ 1401/05/12
همایش روزی با دانشگاه الزهرا (س)

چهارمین رویداد روزی با دانشگاه الزهرا برگزار شد.

همایش روز درهای باز دانشگاه الزهرا با هدف آشنایی دانش آموزان کنکوری با رشته های دانشگاهی، دانشکده ها و به طور کلی فضای دانشگاه برای چهارمین بار با حضور معاون محترم پژوهشی و فناوری آقای دکتر اردوخانی، معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی آقای دکتر شاه آبادی، معاون محترم فرهنگی سرکار خانم دکتر صادقی و دیگر مسئولین دانشگاه با همکاری مرکز نوآوری و شکوفایی دانشگاه در روز سه شنبه 11 مرداد 1401 برگزار شد که با استقبال فراوان همراه بود.

پذیرش مهمانان توسط تیم های اجرایی دانشجویی از ساعت 8 آغاز شد؛ دانش آموزان به سالن همایش تورانی واقع در ساختمان خوارزمی راهنمایی شدند و برنامه همایش ساعت 9 رسما آغاز شد. در آغاز افتتاحیه این همایش دکتر شاه آبادی معاون محترم آموزشی وتحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن خیر مقدم به مدعوین و شرکت کنندگان به معرفی رشته های موجود و قابلیت های دانشگاه الزهرا پرداخت. پس از آن خانم جعفری مشاور برجسته انگیزشی، پیرامون آینده تحصیلی و توسعه مهارت های فردی صحبت کردند. سپس دانش آموزان به گروه های مختلف تقسیم شدند و هر گروه با راهنمایی تعدادی از دانشجویان دانشگاه به دانشکده های ادبیات، الهیات، تریبت بدنی، علوم اجتماعی و اقتصادی، علوم تربیتی، علوم ریاضی، علوم زیستی، فنی و مهندسی، فیزیک و شیمی و هنر رفتند تا با امکانات و دستاوردهای آن دانشکده آشنا شوند.

در ادامه پس از بازدید از دانشکده ها، دانش آموزان گروه علوم انسانی در سالن مرکز نوآوری، علوم ریاضی در سالن دانشکده فنی و مهندسی و گروه تجربی در سالن تورانی گرد هم آمدند تا مشاوران به صورت تخصصی ضمن معرفی رشته ها به طور جداگانه، زمینه های شغلی و آینده تحصیلی آن رشته را برای دانش آموزان شرح دهند و پاسخگوی سوالات دانش آموزان در خصوص انتخاب رشته باشند.

پس از آن دانش آموزان به بازدید از امکانات دانشگاه اعم از کتابخانه مرکزی،آزمایشگاه ها،کارگاهها و دیگر امکانات رفاهی پرداختند.