حضور دانش آموختگان بین المللی دانشگاه الزهرا در آیین نکوداشت دانش‌آموختگی

ارسال شده در تاریخ 1401/04/26
حضور دانش آموختگان بین المللی  دانشگاه الزهرا در آیین نکوداشت دانش‌آموختگی

29 نفر از دانش آموختگان بین المللی رشته های مختلف در دانشگاه الزهرا به سرپرستی خانم ملیحه محمدی کارشناس واحد سرپرستی دانشجویان مذکور، از مورخ 21 الی 24 تیرماه،مصادف با دهه امامت و ولایت، در آیین نکوداشت دانش آموختگان بین‌الملل دختر کشور به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد شرکت نمودند.

این آیین با حضور دکتر داداش پور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان، دکتر غفاری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی و دکتر اصغری مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه روز پنجشنبه 23 تیرماه 1401 در تالار رودکی پردیس دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

اهم برنامه های فرهنگی، تفریحی اجرا شده در طی روزهای حضور دانش آموختگان در دانشگاه فردوسی مشهد به شرح زیر بود:

بازدید از افلاک نما و موزه دانشگاه فردوسی مشهد
مسابقات فرهنگی و ورزشی و شاهنامه خوانی
آیین تجدید میثاق با شهدا و یادمان شهیدان دانشگاه فردوسی
آیین دانش آموختگی در بارگاه رضوی
بازدید از موزه فرش حرم رضوی
بازدید از پارک گیاه شناسی و پارک ژوراسیک مشهد
آیین جشن دانش آموختگی در تالار رودکی دانشگاه فردوسی با اهدای لوح تقدیر دانش آموختگان، قرائت سوگندنامه دانش آموختگی ، برش کیک توسط نمایندگان دانش آموختگان و اجرای موسیقی مقامی
تشرف به حرم مطهر رضوی
لازم به ذکر است این آیین با حضور 150 دانشجوی دختر از 20 ملیت از 43 دانشگاه کشور در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.