درخشش دانش آموخته دانشگاه الزهرا(س) در سیزدهمین جشنواره فارابی

ارسال شده در تاریخ 1401/04/14
درخشش دانش آموخته دانشگاه الزهرا(س) در سیزدهمین جشنواره فارابی

در سیزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فارابی، از رساله دکتر الهه حسینی دانش آموخته دانشگاه الزهرا نیز به عنوان اثر برگزیده سوم بخش بزرگسال گروه فناوری اطلاعات، اطلاع رسانی و کتابداری تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س)، آئین اختتامیه سیزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فارابی با معرفی برگزیدگان این رویداد علمی امروز (سه‌شنبه، 14 تیرماه) با حضور حجت الاسلام ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری، دکتر محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از پژوهشگران و محققان عرصه علوم انسانی و اسلامی در سالن اجلاس سران برگزار شد.
در این آیین، از رساله دکتری «چارچوب معنایی برای یکپارچه سازی و بازیابی معنایی اشیای محتوایی وبی: رویکرد داده‌های پیوندی دریافت سرطان» اثر دکتر الهه حسینی دانش آموخته دانشگاه الزهرا به عنوان اثر برگزیده سوم بخش بزرگسال گروه فناوری اطلاعات، اطلاع رسانی و کتابداری تقدیر شد.
گفتنی است؛ جشنواره بین المللی فارابی با هدف شناسایی و معرفی استعدادهای برتر در حوزه علوم انسانی و اسلامی، معرفی و ارائه آثار و نظریه‌های برتر، روش‌ها و طرح‌های جدید در حوزه علوم انسانی و اسلامی در میان اندیشمندان ایرانی و غیر ایرانی برگزار شده و اکنون با معرفی برگزیدگان این دوره به کار خود پایان داد.
روابط عمومی به نمایندگی از جامعه علمی دانشگاه الزهرا (س) این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و سلامتی و موفقیت روزافزونشان را از درگاه باریتعالی آرزومند است.

فیلم مراسم: