برگزاری کارگاه آموزشی ارزشیابی اسناد اداری از سوی موزه و آرشیو دانشگاه

ارسال شده در تاریخ 1401/03/29
برگزاری کارگاه آموزشی ارزشیابی اسناد اداری از سوی موزه و آرشیو دانشگاه

کارگاه آموزشی ارزشیابی اسناد اداری ویژه مسئولین دفاتر، بایگانی ها، دبیرخانه‌ها و رابطین روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س) در روز شنبه 28 خرداد ماه سال جاری در بستر ادوب کانکت برگزار شد.
خانم سارا سلطانی، کارشناس موزه و آرشیو و دانشجوی دکتری علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه الزهرا(س)، با اشاره به حجم انبوه اسناد اداری، تعریفی جامع از بایگانی ارائه داد. سپس ضمن شرح فرایند ارزشیابی به معرفی انواع اسناد آرشیوی و نوع ارزشیابی آن پرداخت.

در ادامه خانم فرزانه بهارلو، کارشناس موزه و آرشیو دانشگاه الزهرا(س)، با بیان عملیاتی انواع طبقه بندی های ارزشیابی اسناد اداری با توجه به تنوع اسناد پرداخت.
کارگاه که با استقبال اعضای دانشگاه مواجه شد، از ساعت 10 آغاز و تا 11:15 ادامه یافت.