افتخار آفرینی دانشجوی دانشگاه الزهرا(س) در سی و ششمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور

ارسال شده در تاریخ 1401/03/23

سی و ششمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور با معرفی 120 برگزیده در قم به کار خود پایان داد.
در مرحله ملی سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی که عصر روز ششم خردادماه 1401 در دانشگاه قم برگزار گردید، از بین چهار دانشجوی راه یافته دانشگاه الزهرا سلام الله علیها به این مرحله، خانم سمانه کریمی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم قرآن و حدیث در رشته حفظ 10 جز قرآن کریم حائز رتبه سوم گردید.
روابط عمومی به نمایندگی از جامعه علمی دانشگاه الزهرا (س) این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و سلامتی و موفقیت روزافزونشان را از درگاه باریتعالی آرزومند است.