همزمان با سالروز تاسیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران؛جلسه شورای موزه و آرشیو برگزارشد

ارسال شده در تاریخ 1401/02/20

جلسه شورای موزه و آرشیو دانشگاه الزهرا(س)، در روز 17 اردیبهشت، مصادف با سالروز تاسیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با حضور دکتر فریده حق بین رییس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س)، در ابتدای این جلسه، دکتر حق بین، رییس شورا، ضمن تبریک عید سعید فطر، منابع موزه و آرشیو دانشگاه را از مهمترین دستاوردهای دانشگاه برشمرد و بر ارائه دستاوردهای علمی، پژوهشی و هنری در موزه و آرشیو دانشگاه تاکید کرد.
در ادامه، دکتر رضایی شریف آبادی به عنوان دبیر شورا، ضمن تبریک روز اسناد ملی خاطر نشان کرد: موزه و آرشیو دانشگاه هویت تاریخی و بصری دانشگاه است و بنیان توسعه علمی آموزشی دانشگاه محسوب می شود. وی همچنین برندسازی دستاوردهای دانشگاه را گام مهمی در جهت توسعه دانشگاه دانست.
همچنین دکتر مشکین فام نیز بحث تاریخ شفاهی و تربیت نیروی جوان در جهت اجرای این پروژه را از اولویت‌های موزه وآرشیو دانشگاه دانست و حمایت از پایان نامه‌ها با موضوع تاریخ شفاهی در جهت حل مسائل موجود و اجرای این پروژه را پیشنهاد کرد.
دکتر بختیاری نیز ضمن سخنرانی در خصوص دریافت اسناد از مراکز آرشیوی مختلف در قالب طرح کتاب دانشگاه، طرح کتاب دانشگاه را همسو با طرح تاریخ شفاهی دانشگاه دانست و بر ارائه آموزش‌های لازم به دانشجویان تاریخ و مطالعات آرشیوی تاکید و از کارشناسان موزه و آرشیو دانشگاه که روند دریافت اسناد را تسهیل نمودند قدردانی کرد.
در ادامه، کارشناسان موزه و آرشیو دانشگاه با ارائه گزارش اقدامات موزه و آرشیو در نیمه دوم سال 1400، اختصاص فضای مناسب برای موزه و آرشیو را از ملزومات ادامه کار دانستند. همچنین دکتر سعید رضایی شریف آبادی نیز توجه به این امر را از اهم موضوعات دانست و از تلاش بی وقفه کارشناسان موزه و آرشیو دانشگاه تقدیر کرد.
در پایان نیز برنامه های ویژه هفته پاسداشت موزه ها و آرشیوهای دانشگاهی که به مناسبت روز ملی اسناد و میراث مکتوب و هفته جهانی موزه و میراث فرهنگی برگزار می شود، به بحث وتبادل نظر گذاشته شد.