کسب افتخاراتی دیگر در سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی

ارسال شده در تاریخ 1400/10/13
کسب افتخاراتی دیگر در سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به نقل از ایکنا، مراسم اختتامیه سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سه‌شنبه 7 دی‌ماه 1400 در سالن اجتماعات دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

طبق اعلام دبیرخانه مرحله سراسری سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی، چهار نفر از دانشجویان دانشگاه الزهرا سلام الله علیها حائز رتبه های برتر این جشنواره شدند که اسامی آنان به شرح زیر است:

• خانم سمانه کریمی رتبه سوم رشته حفظ ده جز قرآن کریم دانشجوی کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث
• خانم فاطمه میان محله رتبه اول رشته تلخیص کتاب دانشجوی کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث
• خانم سیده ناهید کمراتی رتبه اول رشته تذهیب دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع دستی
• خانم سعیده تلان رتبه دوم رشته نهج البلاغه دانشجوی کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث

‎ ‎روابط عمومی دانشگاه الزهرا این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و از خداوند متعال، توفیق روزافزونشان را خواستار است‎.‎

شایان ذکر است مرحله سراسری سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی آذر و دی 1400 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شده است.

اسامی برگزیدگان نهایی سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت

خبر برگزاری مراسم اختتامیه سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت