تقدیر از گروه جهادی فاطمه الزهرا (س) بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)

ارسال شده در تاریخ 1400/08/30
تقدیر از گروه جهادی فاطمه الزهرا (س)  بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)

مراسم تکریم از گروه های جهادی و جهادگران دانشگاه های تهران در مرکز واکسیناسیون شهید کسری اسماعیلی واقع در مجموعه 13 آبان در تاریخ 4 آبان ماه 1400 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، در این مراسم از گروه جهادی فاطمه الزهرا (س) بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) به دلیل سردمداری در برگزاری مواسات (رزمایش همدلی) و تهیه آبمیوه طبیعی برای کادر واکسیناسیون و درمان به همراه چند دانشگاه دیگر تجلیل به عمل آمد.
لازم بذکر است؛ این گروه جهادی به همراه چند گروه جهادی بسیج های دانشجویی دانشگاه های تهران رزمایش همدلی را برگزار کرده که طی آن حدود 11میلیون جمع آوری و 50 بسته ارزاق معیشتی تهیه و توزیع شد