چاپ مقاله داغ (Hot Paper) توسط عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک-شیمی

ارسال شده در تاریخ 1400/08/26
چاپ مقاله داغ (Hot Paper) توسط عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک-شیمی

براساس آخرین بروزرسانی پایگاه طلایه داران علم (ESI) در گزارش (July/Augest2021)، مقاله جناب آقای دکتر مجید ممهد هروی، عضو محترم هیئت علمی دانشکده فیزیک و شیمی دانشگاه الزهرا باعنوان "Prescribed drugs containing nitrogen heterocycles: an overview" به عنوان سومین مقاله داغ دانشگاه الزهرا اعلام شد.
گفتنی است، پیش از این یکی از مقالات سرکار خانم دکتر مریم مختاری دینانی، عضو محترم هیات علمی دانشکده علوم ورزشی در گزارش (May/June2021) و سرکارخانم دکتر قدسی محمدی زیارانی،عضو محترم دانشکده فیزیک و شیمی در گزارش (January/February 2021) نیز به عنوان اولین مقاله داغ انتخاب شده بود.
روابط عمومی به نمایندگی از جامعه دانشگاهی الزهرا این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و از خداوند متعال، توفیق روزافزونشان را خواستار است.