انتخاب پایان نامه دانش‌آموخته دانشگاه الزهرا به عنوان اثر برگزیده پنجمین جشنواره ملی خانواده پژوهی

ارسال شده در تاریخ 1400/08/24

نتایج داوری پنجمین جشنواره خانواده پژوهشی با تقدیر از پژوهشگران حوزه خانواده و بررسی آثار پژوهشی ارزشمند شامل طرح‌ پژوهشی، رساله دکترا و پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد که در 5 سال گذشته (ابتدای فروردین 1395 تا پایان اسفند 1399) انجام شده بود، اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س)، در این جشنواره، پایان نامه کارشناسی ارشد نگار کریم‌پور دانش‌آموخته دانشگاه الزهرا (س) با عنوان: فراتحلیل پژوهش‌های تحول الگوهای خانواده ناظر بر موارد تنش در ایران، با راهنمایی دکتر افسانه توسلی و مشاوره دکتر سینا کلهر موفق به کسب رتبه سوم اثر برگزیده شد.
گفتنی است؛ پنجمین جشنواره ملی خانواده‌پژوهی در مهر و آبان سال 1400 در حالی برگزار شد که از دسامبر 2019 پاندمی کووید‌‌ 19 به‌عنوان یکی از چالش‌برانگیزترین تهدیدها برای سلامت عمومی در سطح ملی و بین‌المللی شناخته شده و حوزه خانواده یکی از حوزه‌های متأثر از این پدیده اعلام شد.
اگرچه خانواده به عنوان بنیاد جامعه از مهم‌ترین نهادهای اجتماعی است که با توجه به اهمیت استحکام و تقویت آن تحقیقات و مطالعات فراوانی در آن حوزه انجام شده، اما پژوهش‌های یکپارچه‌نگر و چند‌بعدی در این زمینه نیازمند تعامل نزدیک محققان و تبادل یافته‌های علمی در رشته‌‌های مختلف و مرتبط با خانواده است. مطالعات ساختارها، فرایندها، رویکردهای آسیب‌شناختی و مداخله‌‌ای خاص خانواده ایرانی در کنار جنبه‌های ارتقا و توانمندسازی خانواده از جمله مقولاتی است که نیازمند توجه فراوان است.
روابط عمومی دانشگاه الزهرا این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و از خداوند متعال، توفیق روزافزونشان را خواستار است.

تلفن: 982188044040+
    فاکس: 982188035187+
    رایانامه:pr[at]alzahra.ac.ir
    آدرس: تهران، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا ( س )
    کدپستی: 1993893973
    logo-samandehi
    کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال برای دانشگاه الزهرا محفوظ است.