چاپ مقاله داغ (Hot Paper) توسط عضو هیئت علمی دانشکده علوم ورزشی

ارسال شده در تاریخ 1400/06/20
چاپ مقاله داغ (Hot Paper) توسط عضو هیئت علمی دانشکده علوم ورزشی

براساس آخرین بروزرسانی پایگاه طلایه داران علم (ESI) در گزارش (May/June2021)، مقاله خانم دکتر مریم مختاری دینانی،عضو هیات علمی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه الزهرا باعنوان "The Relationship Between Age and Mental Health Among Adults in Iran During the COVID-19 Pandemic " به عنوان دومین مقاله داغ دانشگاه الزهرا اعلام شد.
گفتنی است، پیش از این یکی از مقالات خانم دکتر قدسی محمدی زیارانی،عضو دانشکده فیزیک و شیمی در گزارش (January/February 2021) نیز به عنوان اولین مقاله داغ انتخاب شده بود.
روابط عمومی دانشگاه الزهرا این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و از خداوند متعال، موفقیت روزافزونشان را خواستار است.