زهرا نعمتی، دانشجوی دانشگاه الزهرا منتخب شورای ورزشکاران IPC شد

ارسال شده در تاریخ 1400/06/14
زهرا نعمتی، دانشجوی دانشگاه الزهرا منتخب شورای ورزشکاران IPC شد

قهرمان الزهرائی، صدای رسای انسان های توانمند
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی پارالمپیک، کمیته بین المللی پارالمپیک شش عضو تازه انتخاب شده شورای ورزشکاران (4 زن و 2 مرد) IPC را در پارالمپیک 2020 معرفی کرد که این افراد با حضور زهرا نعمتی (دارنده سه مدال طلای پارالمپیک در رشته تیر و کمان و دانشجوی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه الزهرا) تا 3 سال آینده و بازی های پارالمپیک پاریس 2024 در این شورا فعالیت خواهند کرد. دارنده سه مدال طلای پارالمپیک، به عنوان نماینده ایران موفق شد به شورای ورزشکاران کمیته بین المللی پارالمپیک راه پیدا کند.
این شورا متشکل از شش نماینده از رشته های تابستانی و 3 نماینده از رشته های زمستانی هست و صدای ورزشکار دارای معلولیت در سرتاسر جهان خواهد بود.
زهرا نعمتی پس از قرار گرفتن در جمع اعضای شورای ورزشکاران IPC گفت: "ورزشکاران دارای معلولیت، انسان هایی توانمند هستند که سختی های جهان را به سخره می گیرند. می خواهم صدای رسای این انسان های قدرتمند در IPC و در جهان باشم."
این شورا به عنوان پلی بین ورزشکاران و سیاست گذاران عمل می کند و تاثیر بسیار مهمی در رشد و توسعه جنبش پارالمپیک در دنیا دارد.