میزبانی مسابقات قهرمان کشوری آمادگی جسمانی به دانشگاه الزهرا رسید

ارسال شده در تاریخ 1400/06/15
میزبانی مسابقات قهرمان کشوری آمادگی جسمانی به دانشگاه الزهرا رسید

تعامل با اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان
دانشگاه الزهرا، میزبان مسابقات قهرمان کشور آمادگی جسمانی (مجازی) دانشجویان دختر و پسر دانشگاه های کشور در شهریور 1400 می باشد.
این مسابقات براساس توانمندهای قبلی این دانشگاه در برگزاری مسابقات و المپیادهای ورزشی دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور از طرف آقای دکتر محمد حسین علیزاده (مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان) به دانشگاه الزهرا واگذار شده است.
گفتنی است در سال 1399 و 1400 نیز دانشگاه الزهرا با توجه به شرایط پیش آمده ناشی از شیوع بیماری کرونا و در راستای توسعه فعالیت های ورزشی دانشگاهی، افتخار برگزاری مسابقات مجازی آمادگی جسمانی قهرمانی، آمادگی جسمانی همگانی، طناب زنی و فریزبی را داشته است.
کلیه دانشجویان علاقمند کشور می توانند طبق آیین نامه ارسالی به ادارات تربیت بدنی دانشگاه های کشور حداکثر تا 20 شهریور ویدئو های خود را بدون ویرایش با هرگونه نرم افزار به صورت خام در سامانه ستاو (/https://setav.ir) بارگذاری نمایند.
شایان ذکر است پس از اتمام فرآیند ثبت نام دانشجویان در این مسابقات، داوری کلیپ های ارسالی شرکت کنندگان زیر نظر داوران مجرب معرفی شده از سوی انجمن آمادگی جسمانی اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان آغاز و در پایان نفرات برتر در دو بخش دختران و پسران معرفی خواهند شد.