افتخار آفرینی دانشجوی دانشگاه الزهرا(س) در سی و پنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت

ارسال شده در تاریخ 1400/03/19
افتخار آفرینی دانشجوی دانشگاه الزهرا(س) در سی و پنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت

به گزارش اداره فعالیت‌های دینی و قرآنی، آیین اختتامیه سی‌وپنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان برگزار و نفرات برتر معرفی و تجلیل شدند.
این دوره از جشنواره به میزبانی وزارت بهداشت و به صورت مجازی برگزار شد. در مراسم اختتامیه از برخی از برگزیدگان به صورت نمادین تجلیل شد.
در جشنواره سی‌وپنجم حدود 300 هزار دانشجو در مرحله مقدماتی از دانشگاه‌های سراسر کشور آثار خود را ارسال کردند که در نهایت هزار و 140 شرکت‌کننده به بخش کشوری راه یافتند.

اسامی برگزیدگان مرحله ملی سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاههای تابعه وزارت علوم، تحقیقات وفناوری به شرح فایل زیر است: