انتخاب مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) به‌عنوان «مرکز مشاوره فعال منطقه یک» سال 99

ارسال شده در تاریخ 1400/03/19

مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) در سی و دومین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور، به‌عنوان «مرکز مشاوره فعال منطقه یک» سال 99 انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س)، در این گردهمایی که روز 18 خردادماه بصورت حضوری و مجازی برگزار شد، دکتر محمدرضا علم معاون امور دانشجویان داخل و دکتر مجید صفاری‌نیا مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم با اهدا لوحی به دکتر شقایق زهرایی سرپرست مرکز مشاوره، بهداشت و سلامت دانشگاه از خدمات این مرکز در راستای حفظ سلامت روانی و اجتماعی دانشجویان و تلاش جهت ارتقای سطح اثربخشی اقدامات انجام شده در ایام کرونا تقدیر کردند.
لازم به ذکر است؛ دکتر شقایق زهرایی عضو هیئت علمی گروه روان شناسی دانشگاه الزهرا اردیبهشت‌ماه سال جاری از سوی ریاست دانشگاه به سمت "سرپرست مرکز مشاوره، بهداشت و سلامت دانشگاه" منصوب شد و پیش از ایشان دکتر چراغ‌مولایی ریاست این مرکز را بر عهده داشت که بی‌شک، علاوه بر راهبری شایسته دکتر زهرائی، بخش قابل توجهی از این افتخارآفرینی حاصل تلاش‌ها و اقدامات دکتر چراغ مولائی در زمان تصدی ریاست مرکز مشاوره، بهداشت و سلامت دانشگاه و همچنین همکاری شایسته تمامی مشاوران و کارشناسان این مرکز در پیشبرد برنامه‌ها ازجمله برگزاری وبینارهای مختلف در داخل و خارج از دانشگاه، همکاری با دیگر مراکز مشاوره دانشگاهی جهت هم‌افزائی با آن‌ها، ارائه مشاوره‌های حضوری و آنلاین، برگزاری دوره‌های آموزشی در بستر فضای مجازی با ارائه موضوعات متناسب با شرایط روز؛ چالش‌ها و مشکلات مواجهه با پاندمی کرونا می‌باشد.

دانشگاه الزهرا به نمایندگی از جامعه دانشگاه الزهرا این موفقیت را به هر دوی ایشان تبریک گفته و توفیقات بیشتر آنان را از خداوندمنان مسالت می نماید.