نشست مجازی ریاست دانشگاه الزهرا با سفیر ایران در افغانستان

ارسال شده در تاریخ 1400/03/18
نشست مجازی ریاست دانشگاه الزهرا با  سفیر ایران در افغانستان

دکتر مهناز ملانظری رئیس دانشگاه الزهرا در روز دوشنبه 17 خرداد 1400 طی نشست مجازی با دکتر امینیان سفیر ایران در افغانستان تصمیم دانشگاه الزهرا مبنی بر اعطای بورس به دانش آموختگان دبیرستان دخترانه سیدالشهدای کابل را اعلام کرد. در این نشست مجازی دکتر پریچهر حناچی مدیر همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه الزهرا نیز حضور یافت.

ریاست دانشگاه الزهرا ضمن ابراز تاسف و تسلیت حادثه ی تروریستی کابل که منجر به شهادت و مجروح شدن تعداد بسیاری از دختران دانش آموز آن دبیرستان شد، با اشاره به این که دانشجویان افغانستانی بیشتریت تعداد آمار دانشجویان بین المللی دانشگاه الزهرا را تشکیل می دهند، آمادگی این دانشگاه را برای اعطای بورس تحصیلی به دانش آموختگان برتر دبیرستان سیدالشهدای کابل، طی سه سال آینده اعلام نمود. وی همچنین با برشمردن امکانات و پتانسیل های دانشگاه الزهرا برای ادامه تحصیل دختران افغان، آمادگی این دانشگاه را برای هر گونه همکاری در جبران آثار روانی فاجعه تروریستی کابل، از جمله برگزاری کارگاههای روان درمانی توسط دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه، با هدف تسهیل دوران سوگواری بازماندگان و آسیب دیدگان حادثه ی تروریستی دبیرستان سیدالشهدای کابل اعلام داشت. همچنین تجهیز کتابخانه های دبیرستان سیدالشهدای کابل، با کتابهای اهدایی دانشگاه الزهرا، و برگزاری کارگاههای آموزشی مجازی توسط دانشکده های مختلف دانشگاه الزهرا نیز از دیگر اقدامات حمایتی این دانشگاه در جهت رشد استعدادهای دختران مظلوم افغان می باشد.