در راستای اعتلای جایگاه زنان مسلمان؛ اعطای بورسیه دانشگاه الزهرا به دانش آموختگان مدرسه دخترانه سیدالشهدا افغانستان تصویب شد

ارسال شده در تاریخ 1400/03/09

هیئت رئیسه دانشگاه الزهرا (س) در راستای اعتلای جایگاه زنان مسلمان و نیز حمایت از تحصیل دختران افغانستانی، طرح اختصاص 25 بورسیه برای تحصیل دختران در تمامی رشته ها و 5 بورسیه ویژه با نام مریم میرزاخانی به دانشجویان نخبه ریاضی دانش آموخته مدرسه دخترانه سیدالشهدا افغانستان را تصویب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، این طرح در پی انفجار خونین دبیرستان دخترانه سیدالشهداء در کابل افغانستان از سوی اعضای هیئت رئیسه دانشگاه الزهرا در راستای تحقق چشم انداز و ماموریت دانشگاه جهت تربیت زنان فرهیخته، توانمند و تاثیرگذار و اعتلای جایگاه زنان به ویژه زنان مسلمان افغانستان تصویب شده است که براساس آن، 25 بورس با نام "بورسیه زنان فرهیخته" برای دختران دانش آموخته آن مدرسه در تمامی رشته های موجود در دانشگاه الزهرا و 5 بورس ویژه دیگر با نام "بورسیه مریم میرزاخانی" به متقاضیان تحصیل در رشته ریاضی اختصاص یافته است.

این موضوع امروز (یکشنبه 9 خردادماه) نیز در جلسه مجازی شورای سیاستگذاری همکاری های بین المللی دانشگاه که با حضور دکتر مجتبی صدیقی معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان و دکتر افشین آخوند زاده مدیر کل امور دانشجویان غیر ایرانی سازمان اموردانشجویان وزارت علوم تحقیقات وفناوری برگزار شد، طرح و مورد استقبال و تقدیر اعضا قرار گرفت. دکتر صدیقی ضمن حمایت از این ابتکار و این نگاه بشردوستانه دانشگاه الزهرا، اعلام نمودند بدین منظور 25 بورس هم از طریق وزارت عتف در اختیار دانشگاه قرار خواهد گرفت. به این ترتیب 50 بورسیه به دانش آموزان و دانش آموختگان مدرسه سیدالشهدای کابل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد همه رشته های دانشگاه الزهرا و 5 بورسیه مریم میرزاخانی مخصوص تحصیل در رشته ریاضی این دانشگاه اختصاص یافته است.
جزئیات و اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط دریافت این بورسیه متعاقبا اعلام می‌شود.

پیام هیات رئیسه دانشگاه الزهرا(س) در محکوم نمودن اقدام تروریستی در مدرسه دخترانه سید الشهدای کابل

خبر در سایت انگلیسی دانشگاه الزهرا(س)

تعداد بازدید:2084