پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت گرامیداشت مقام والای استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم

ارسال شده در تاریخ 1400/02/11

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ "نون، سوگند به قلم و آنچه می نویسند" (سوره مبارکه القلم، آیه 1)

حمد و ستایش خدائی را که دانش، خرد و آگاهی را موجب سروری آدمیان قرار داد و در کتابش به قلم سوگند یاد کرد و پیامبران را برای هدایت و آگاهی بخشی مبعوث کرد. ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری (ره)، مقام شامخ آموزگاران، استادان و علم آموزان که پرچمداران نهضت عظیم هستند و رسالت والای انبیاء را بر عهده گرفته اند گرامی می داریم. معلمان و اساتیدی که با نهایت سعی و تلاش طلایه داران آموزش ، پژوهش، منش و اخلاق اند و در کلاسهای درس بذر نشاط و امید را در دل شاگردانشان می نشانند و آن را با علم و آگاهی آبیاری می کنند.
استادان کوشای دانشگاه الزهرا که در شرایط سخت کرونایی با آموزش مجازی همراه شده اند و با زمزمه محبت آمیز خود تاب آوری دانشجویان جوان را بالا می برید.
شما عزیزانی که با نهایت تلاش بر تولید محتوای مطلوب برای بهبود کیفیت این نوع از آموزش اهتمام ورزیده اید و به دانشجویانمان می آموزید که در برابر سختی ها مقاوم باشند و روزهای سخت را پشت سر خواهیم گذاشت.
اینجانب روز و هفته معلم را به همه اساتید فرهیخته و وارسته دانشگاه الزهرا و تمامی دانشگاهیان ایران عزیز صمیمانه تبریک عرض می نمایم از درگاه ایزد منان برای ایشان سلامتی، سربلندی توفیق روزافزون آرزومندم.
مهناز ملانظری
رئیس دانشگاه الزهرا(س)