افتخار آفرینی دانشجویان طراحی پارچه و لباس در رویداد طراحی پوشاک اجتماع بانوان با رویکرد اسلامی

ارسال شده در تاریخ 1400/02/11

به نقل از خانم ربابه غزالی، مجری پروژه ارتباط با صنعت طراحی پوشاک اجتماع با رویکرد ایرانی اسلامی، دانشجویان گروه طراحی پارچه و لباس دانشگاه الزهرا(س) از برگزیدگان این رویداد می باشند.
این رویداد، درجهت ارتباط دانشجویان طراحی پارچه و لباس با بخش صنعت و ایجاد انگیزه درفرایند های آموزشی درزمینه پوشاک اجتماع بانوان بارویکرد ایرانی اسلامی؛ با مجموعه شرکت سهی، در تاریخ دی ماه 1399 برنامه ریزی شد.
پس از فراخوان رویداد طراحی لباس اجتماع بانوان در رده سنی بزرگسال و نوجوان با رویکرد اسلامی ایرانی بانام بهار1400 به همت دانشکده هنر و انجمن علمی گروه طراحی پارچه ولباس 90 اثرطراحی لباس در حالت صفحه بندی فنی طراحی لباس بانوان دررده سنی بزرگسال و نوجوان به دبیرخانه رویدادارسال گردید . پس از طی مراحل داوری توسط مدیرگروه ، اساتید گروه طراحی پارچه و لباس و بخش صنعت"مدیرعامل شرکت سهی"، تعداد 20 اثر طراحی لباس اجتماع برگزیده رویداد شناخته شدند که در 3 بخش جوایزنقدی به هرنفر اعطا خواهدشد.

اسامی برگزیدگان از این قرار می باشد:

برگزیدگان رتبه اول : زهرا گلشنی منفرد –نگارکاظمی - عسل میکانیک – زهراقانعی – خدیجه محمودی .

برگزیدگان رتبه دوم : یلدا خلیلی – مهتاب فخاری – ملیکا آریانسب - سارا ابراهیمی – فائزه رجبی –
ریحانه رفعتی – فاطمه محمدی – هانیه چوپانی.

برگزیدگان بخش سوم: فاطمه میراحمدی – معصومه اکبری – سیمین محمودی - یاردخت حدادی –
فرزانه جهانگرد – نیوشا حسینی – افسانه عالی دانشور .

روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س) این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و سلامتی و موفقیت روزافزونشان را از درگاه باریتعالی آرزومند است.