با موافقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ مجوز اجرای آزمون بسندگی زبان عربی در دانشگاه الزهرا به مدت 2 سال تمدید شد

ارسال شده در تاریخ 1400/02/09

با موافقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مجوز اجرای آزمون بسندگی زبان عربی در دانشگاه الزهرا (س) با همکاری دانشگاه التنال کشور اردن، بر اساس نظر کارگروه تخصصی برنامه ریزی و گسترش زبان و ادبیات عربی برای سال های 1400-1401 و 1401-1402 تمدید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دانشگاه الزهرا (س) تنها دانشگاه رسمی کشور است که توانسته مجوز برگزاری این آزمون را در رقابت با دانشگاه‌های تهران و مشهد دریافت کند.
پیشتر نیز این آزمون 4 بار بصورت رسمی و 2 بار بصورت آزمایشی از سوی این دانشگاه برگزار شده که نحوه برگزاری 3 مورد از آزمون‌های رسمی بصورت کاملا مجازی بوده که این نحوه برگزاری جزو نادر آزمون‌هایی است که در رشته عربی رخ داده است.
گفتنی است؛ دانشگاه الزهرا(س) در راستای تحقق عدالت علمی و جهت دادن صحیح به آموزش زبان عربی و کارآمد ساختن دانش‌آموختگان بسیاری از گروه‌های علوم انسانی، ضمن عقد تفاهم‌نامه با مرکز التنال اردن درصدد برآمد تا با برگزاری مشترک سنجش چهار مهارت زبانی، برگزاری دوره‌های دانش‌افزایی (ویژه استادان و مربیان) و برگزاری دوره‌های فشرده آموزش مهارت‌ها، زمینه برگزاری آزمون بین‌المللی و استاندارد بسندگی زبان عربی را فراهم کند.
ارتقای سطح دانش زبان عربی اساتید و کارشناسان سازمان های دولتی و غیردولتی و تربیت کادر متخصص از مهم ترین اهداف برگزاری این آزمون است.