بازدید مسئولان فرهنگی وزارت علوم از ویترین موزه و آرشیو دانشگاه الزهرا(س)

ارسال شده در تاریخ 1400/01/18
بازدید مسئولان فرهنگی وزارت علوم از ویترین موزه و آرشیو دانشگاه الزهرا(س)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، صبح امروز (چهارشنبه 18 فروردین‌ماه) دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و مهندس عسکری مدیرکل پشتیبانی و امور فرهنگی و اجتماعی به همراه دکتر ملانظری رییس دانشگاه و خانم درخشانی مدیر روابط عمومی از ویترین موزه و آرشیو دانشگاه الزهرا (س) بازدید کردند.
در این بازدید، دکتر ملانظری و خانم درخشانی توضیحاتی در خصوص قابلیت‌ها و ویژگی‌های خاص ویترین موزه و آرشیو دانشگاه از جمله نصب لیبل‌های کیو آر کد جهت اتصال به سایت موزه و آرشیو دانشگاه الزهرا از طریق اسکن کدها با تلفن همراه و مشاهده اطلاعات تمامی اشیاء ارائه کردند.
دکتر غفاری و مهندس عسکری نیز پس از بازدید از موزه و بررسی ویژگی‌های آن، راه‌اندازی این ویترین با قابلیت‌های نوین را اقدامی شایسته و متفاوت جهت نمایش و ارائه سرمایه‌های معنوی از سوی دانشگاه الزهرا دانستند که می‌تواند الگوی شایسته‌ای برای دیگر دانشگاه‌ها باشد.
گفتنی است؛ ویترین موزه و آرشیو دانشگاه الزهرا (س) شهریورماه سال 99 با حضور دکتر ملانظری ریاست محترم، و اعضاء هیات رئیسه رونمایی شد.
در این ویترین، بیش از 100 هدیه و تقدیرنامه اهدا شده به دانشگاه الزهرا از سوی دانشگاه‌های مختلف جهان و کشورمان به عنوان سرمایه های معنوی دانشگاه در معرض دید قرار گرفته است.