انتصاب خانم دکتر آزاده مداحی به عنوان رئیس مرکز ارزیابی و پایش عملکرد دانشگاه الزهرا(س)

ارسال شده در تاریخ 1400/01/17

خانم دکتر مهناز ملانظری رئیس دانشگاه الزهرا(س) طی حکمی خانم دکتر آزاده مداحی، عضو هیأت علمی گروه حسابداری دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی، را با توجه به تخصص، تجارب ارزنده، روحیه تلاش، پشتکار، صداقت، امانت داری به عنوان رئیس مرکز ارزیابی و پایش عملکرد دانشگاه منصوب نمودند. لازم به ذکر است ایشان از تیر ماه سال 1396 تا اسفند 1399 به عنوان معاون این مرکز انجام وظیفه نموده اند.
روابط عمومی به نیابت از جامعه دانشگاه الزهرا(س) ضمن تبریک این انتصاب شایسته، از درگاه خداوند متعال سلامتی و توفیقات روزافزون ایشان را آرزومند است.