انتخاب رساله دکتری دانش‌آموخته دانشگاه الزهرا به عنوان رساله برتر یازدهمین جشنواره پژوهش و فناوری کتابخانه ملی

ارسال شده در تاریخ 1399/10/24

رساله دکتری الهه حسینی دانش آموخته دکتری علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه الزهرا در اختتامیه یازدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران به عنوان رساله برتر این جشنواره ملی انتخاب و معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، در اختتامیه یازدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران که با شعار «آینده روشن با پژوهش اثربخش» روز چهارشنبه 24 دی‌ماه، برگزار شد، رساله دکتری الهه حسینی دانش آموخته دکتری علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه الزهرا با عنوان «چهارچوب معنایی برای یکپارچه سازی و بازیابی معنایی اشیای محتوایی وبی: رویکرد داده های پیوندی در بافت سرطان» به راهنمایی دکتر امیر غائبی و مشاوره دکتر رؤیا برادر از بین 34 رساله دکتری ارسال شده به جشنواره، به عنوان رساله برتر این جشنواره ملی انتخاب و معرفی شد.
گفتنی است؛ اختتامیه یازدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری با پیام «آینده روشن با پژوهش اثر بخش» به ریاست دکتر اشرف بروجردی رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در 4 حوزه: علم اطلاعات و دانش شناسی، اسناد و علوم آرشیوی، مطالعات ایران‌شناسی - اسلام‌شناسی و نسخه پژوهی، تاریخ شفاهی، 24 دی‌ماه 99 بصورت مجازی برگزار شد.

در این دوره از جشنواره، تعداد 26 عنوان کتاب،20 طرح پژوهشی، 34 رساله دکتری، 22 پایان‌نامه ارشد و 11 ایده نوآورانه به دبیرخانه یازدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ارسال شد که مورد ارزیابی داوران قرار گرفت.