انتخاب کارشناس گزینش دانشگاه الزهرا به عنوان گزینشگر برتر هسته‌های گزینش کارکنان منطقه یک وزارت عتف

ارسال شده در تاریخ 1399/10/23

در نشست مجازی گزینشگران هسته گزینش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، خانم زیبا فرجی کارشناس گزینش دانشگاه الزهرا، به عنوان گزینشگر برتر هسته‌های گزینش کارکنان منطقه یک وزارت عتف انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، نشست مجازی گزینشگران هسته گزینش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور روز یکشنبه 14 دی‌ماه 99 با حضور دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، معاونان و مدیران هسته گزینش دانشگاه‌های کشور در سالن جهاد وزارت عتف برگزار شد.

در این نشست از 17 نفر از دست‌اندرکاران گزینش کارکنان آموزش عالی اعم از دبیر، مدیر، گزینشگر، پیشکسوت، محقق و مصاحبه‌گر برگزیده از دانشگاه‌های کشور تقدیر و خانم زیبا فرجی کارشناس گزینش دانشگاه الزهرا نیز به عنوان گزینشگر برتر هسته‌های گزینش کارکنان منطقه یک وزارت عتف انتخاب شد.

روابط عمومی دانشگاه الزهرا کسب این موفقیت را به ایشان تبریک عرض می‌نماید و از خداوند متعال توفیقات روزافزونشان را خواستار است.