بخش ویژه نابینایان کتابخانه مرکزی دانشگاه الزهرا با بیش از 2000 منبع راه‌اندازی شد

ارسال شده در تاریخ 1399/10/23

بخش ویژه نابینایان کتابخانه مرکزی دانشگاه الزهرا پس از نصب نرم افزارهای مورد نیاز نابینایان و مناسب‌سازی کاربرگ‌های ورود اطلاعات در نرم افزار کتابخانه، امروز (یکشنبه 21 دی‌ماه) با بیش از 2000 کتاب، نوار و سی‌دی ویژه نابینایان 99 با حضور دکتر ملانظری و اعضای هیات رئیسه دانشگاه، دکتر نوربخش رییس کتابخانه مرکزی، همکاران کتابخانه مرکزی و جمعی از دانشجویان و اساتید افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، به منظور سهولت دسترسی دانشجویان نابینای و تکریم ارباب رجوع، دانشگاه الزهرا از آبان‌ماه سال جاری مقدمات انتقال کانون نابینایان اسبق دانشگاه به کتابخانه مرکزی را در دستور کار خود قرار داد و در آذرماه نیز منابع مربوطه با بیش از 2000 کتاب، نوار و سی دی به بخش ویژه نابینایان کتابخانه مرکزی منتقل شد.
علاوه بر انتقال منابع، بررسی های تخصصی به منظور تهیه تجهیزات مورد نیاز این بخش انجام گرفت و مجموعه از لحاظ امکانات نیز بطور کامل تجهیز شد.