طرح پژوهشی عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا (س) در چهارمین همایش ملی پیشرفت‌های معماری سازمانی موفق به دریافت جایزه معماری سازمانی شد

ارسال شده در تاریخ 1399/09/04

طرح «استقرار معماری سازمانی» دانشگاه الزهرا با اجرای دکتر مینا رنجبرفرد در چهارمین همایش ملی پیشرفت‌های معماری، شایسته تقدیر و موفق به دریافت جایزه شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، قرارداد پژوهشی «طراحی روش های ارتقاء سطح بلوغ معماری سازمانی و گسترش دانش سناریوهای کاربردی آن با استفاده از رویکرد سرویس گرایی در سازمان ملی بهره وری ایران» از سوی دانشگاه الزهرا در سازمان ملی بهره وری ایران با موفقیت به انجام رسید و نتایج آن در چهارمین همایش ملی پیشرفت‌های معماری سازمانی شایسته تقدیر و دریافت جایزه معماری سازمانی برای سازمان ملی بهره وری ایران شد.
به گفته دکتر مینا رنجبرفرد مدیر این پروژه و عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا، این طرح در سال گذشته و براساس اعلام نیاز سازمان ملی و بهره‌وری ایران در چارچوب معماری سازمانی ایران طی 5 مرحله برنامه‌ریزی، چشم انداز معماری، شناخت معماری وضع موجود، تدوین معماری وضع مطلوب و تدوین طرح گذار و حاکمیت پیاده‌سازی معماری آغاز و انجام شد.
لازم به ذکر است؛ این همایش از 21 تا 22 آبان‌ماه سال جاری در دانشگاه تهران برگزار شد.

تلفن: 982188044040+
    فاکس: 982188035187+
    رایانامه:pr[at]alzahra.ac.ir
    آدرس: تهران، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا ( س )
    کدپستی: 1993893973
    logo-samandehi
    کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال برای دانشگاه الزهرا محفوظ است.