برای نخستین بار و با موافقت رییس قوه‌قضائیه؛ دانش‌آموخته رشته حقوق دانشگاه الزهرا به جمع قضات پیوست
ارسال شده در تاریخ 1399/08/30

خانم زینب بابایی دانش‌آموخته دانشگاه الزهرا پس از موافقت و تنفیذ حجت‌الاسلام رئیسی، رئیس قوه قضاییه متصدی امر قضا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، پس از موافقت و تنفیذ حجت‌الاسلام رئیسی، رئیس قوه قضاییه نسبت به الحاق نام دانشگاه الزهرا به گروه‌های مشمول جذب اختصاصی قضات، موضوع آیین‌نامه نحوه جذب، گزینش و کارآموزی داوطلبان تصدی امر قضاء و استخدام قضات، خانم زینب بابایی دانش‌آموخته رشته حقوق دانشگاه الزهرا، پس از انجام مراسم تحلیف، برای نخستین بار متصدی امر قضا شد.

روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س) این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و سلامتی و موفقیت روزافزونشان را از درگاه باریتعالی آرزومند است.