توضیح در خصوص اخبار منتشر شده در فضای مجازی پیرامون اقدامات قانونی دانشگاه
ارسال شده در تاریخ 1399/07/25
متاسفانه در روزهای اخیر در فضای مجازی ادعاهای مطرح شده که موجبات نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی نسبت به عملکرد کاملا قانونی دانشگاه الزهرا در صیانت از اموال دولتی و حفاظت از بیت‌المال و همچنین ایجاد شبهه در اجرای احکام قضایی صادره توسط قوه محترم قضائیه را فراهم نموده است.
روز سه¬شنبه مورخ 22/07/1399 در پی اقدامات قانونی دانشگاه در املاک تحت تصرف خود، افرادی در ویدئوی منتشره در فضای مجازی، ادعای مالکیت و سکونت در ملک مذکور را نموده¬اند که تاکنون هیچگونه مستندی دال بر تصرف قانونی در ملک مزبور ارائه نداده¬اند، لذا ورود غیرقانونی به ملک دولت، تخریب اموال دولتی و افتراء افراد مذکور در ویدئوی منتشره نسبت به دانشگاه و نشر اکاذیب انتشاردهندگان ویدئو در مراجع قضایی در حال پیگیری است.