برگزاری کارگاه تجربه تغییر از مدرسه به دانشگاه
ارسال شده در تاریخ 1399/07/22
مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) به مناسبت هفته سلامت روان اقدام به برگزاری کارگاه آنلاین تحت عنوان " تجربه تغییر از مدرسه به دانشگاه" کرده است . این کارگاه که در راستای ارتقای تحصیلی دانشجویان می باشد در روز سه شنبه 99/7/22 از ساعت 10 الی 12 در سامانه مجازی ادوبی کانکت مرکز مشاوره دانشجویی برگزار شد. در این کارگاه، خانم فریبا سهیلی روانشناس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) نکاتی در زمینه تغییر از دانش آموز به دانشجو، مهارت های تحصیلی، مدیریت زمان، هدف گذاری تحصیلی، مهارت برنامه ریزی ارائه کرده و راهکارهایی جهت مقابله با اهمال کاری را ارائه نمودند . در میان طرح نکات، زمان هایی برای پرسش و پاسخ در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت تا تجارب و مسایل خود را مطرح نموده و از مشاوره در این حوزه بهره مند شوند. این کارگاه که با استقبال خوب دانشجویان و کارکنان دانشگاه الزهرا(س) همراه شد در ساعت 12 به پایان رسید.